طراحی بروشور تبلیغاتی

بروشور کتابچه و یا راهنمای معرفی جزئیات کالا، خدمات، امکانات، توضیحات محصول و… می‌باشد که از طرف تولید کننده و یا ارائه دهنده محصولات به مصرف کننده و یا مشتری برای معرفی دقیق و راهنمایی در استفاده ارائه می‌گردد.

در واقع در بروشور و کاتالوگ بیشتر به جنبه های تبلیغاتی و جذب مشتری محصول پرداخته می شود تا جنبه های فنی و ویژگی‌های فنی کالا. تولید یک محصول عالی یا ارائه خدمات بی نظیر، معرفی شرکت تولید کننده، طیف محصولات، تاریخچه و توضیحات بیشتر در مورد کالا یا خدمات، دست به دست هم می دهند تا فروش انجام شده و تجارت شما گسترش یابد.

بروشور که به معنای جزوه و دفترچه است، به محصولی گفته می شود که توضیحات جامع و کاملی در مورد یک موضوع یا فرایند ارائه کند، که با مجموعه ای از تصاویر تکمیل می شود. بروشوهای لتی (تاشو) به معنای برگه‌هایی با تاشدگی‌های گاها مکرر هستند که توضیحات جامع و کاملی در مورد یک موضوع یا فرایند ارائه کند، این توضیحات معمولاً با مجموعه ای از تصاویر همراهی می شود. بروشور غالباً دارای جلد (رو و پشت) و فاقد فضای قابل توجه در عطف است و به صور گوناگون صحافی و ارائه می شود.

Farahani Meson Advertising Brochure

0

Kaveh Co Advertising Brochure

0

Paivar Diesel Advertising Brochure

0

Tajhiz Ab Kaveh Advertising Brochure

0

Venus Industrial Advertising Brochure

0

Xeen Co Advertising Brochure

0

استعلام آنلاین خدمات هنرغنی

شما می‌توانید بصورت آنلاین از هزینه خدمات هنرغنی آگاه شده و در صورت نیاز برای بررسی های بیشتر، پیش سفارش خود را برای ما ارسال نمایید.

سفارش آنلاین طراحی بروشور

در صورت تمایل می‌توانید با تکمیل فرم طراحی بروشور علاوه بر اطلاع از هزینه‌ ها، سفارش خود را بر اساس آیتم‌ های مورد نظر ثبت نمایید.

ویژگی منحصر به فرد بروشور

ویژگی منحصر به فرد بروشور (که در کمتر محصول گرافیکی دیگری به چشم می آید) قابلیت تغییر ابعاد در هنگام ارائه و استفاده است. بدین معنی که در هنگام ارائه یک بروشور، این امکان وجود دارد که ابعاد آن 20×10 سانتیمتر باشد ولی در هنگام استفاده از آن، ممکن است ابعاد این محصول به 20×60 سانتیمتر افزایش یابد. این ویژگی به طراح اجازه می دهد حجم بسیار زیادی از اطلاعات بصری را بدون ایجاد آشفتگی و ازدحام در محصول بگذارند و به مخاطب ارائه دهد (ویژگی ای که بعنوان مثال در پوستر امکان پذیر نیست) از سوی دیگر بروشور معمولاً توسط عامل توزیع به مخاطب ارائه می شود و غالباً در کنار رقیب قرار ندارد (به استثنای نمایشگاه های تخصصی و عمومی، کمتر اتفاق می افتد شما بطور همزمان دو یا چند بروشور از موضوعات گوناگون را در یک لحظه دریافت کنید.)

همراه بردن بروشور توسط مخاطب (ولو برای مدتی کوتاه) این اجازه را به آن می دهد تا زمان بیشتری نسبت به دیگر انواع گرافیک جهت انتقال پیام در اختیار داشته باشد.

بروشورهای لتی | تاشو

از آنجا که بروشور در حکم یک نقشه راهنما در ارتباط با موضوع مورد توضیح است، دقت مخاطب نسبت به مطالب منعکس شده در آن نیز بیشتر خواهد بود. در عین حال با توجه به کم حوصلگی مخاطبان عصر رایانه و توقع انتقال سریع مطلب، بروشور بیشتر برای کالاهای مصرفی و موضوعات خدمات ضروری می تواند پاسخگو باشد. قطع متداول بروشور (حداقل در ایران) بطور معمول حدود A4 و یا A5 است.

در توجیه کاربرد بیشتر این قطع، باید به دور ریز کمتر کاغذ (مقوا) مصرفی اشاره کرد. در غیر این صورت بسته به موضوع و مخاطب، حجم عناصر بصری (میزان تصاویر و نوشتار) ابعاد و اندازه ی آن، قابل تعیین و تعریف است. بروشور عمدتاً به یکی از اشکال زیر طراحی و ارائه می شود:

  • بروشورهای لتی (به هر برگ بروشور که به برگ دیگر اتصال دارد، یک لت گفته می شود.)
  • بروشورهای فرمی
  • بروشورهای اسلیپ کیس

بروشورهای لتی، بروشورهایی هستند که صفحات آن بر روی هم تا می خورند و در نهایت بروشور بصورت مجموعه ای از صفحات تا شده (روی جلد، پشت جلد و صفحات داخل) در اختیار مخاطب قرار می گیرد. ویژگی اصلی این بروشورها این است که نیاز به دوخت صفحات به یکدیگر نداند و صحافی آنها با خطوط تاخور انجام می پذیرد. نحوه ی تا خوردن صفحات بر روی هم ممکن است بصورت رو به پشت باشد که در این صورت بروشور، آکاردئونی گفته می شود. حالت دوم تا خوردن به این صورت است که یک صفحه بر روی صفحه کنار خود تا شده، سپس دو صفحه بر روی صفحه کناری تا می شوند و این حرکت در همان جهت تاخور اول ادامه پیدا می کند. این بروشورهای لتی را می توان دربی یا تودلی نیز گفت. در حالت آکاردئونی پهنای لت ها معمولا هم اندازه تعیین می شوند ولی در حالت تودلی معمولا لت هایی که بر روی لت دیگری تا می شوند در پهنا کمی کوچکتر تعریف می شوند، این امر بدلیل جلوگیری از قوس برداشتن و به اصطلاح شکم کردن بروشور به هنگام تا خوردن و بسته شدن است.

بروشور اسلیپ کیس چیست؟

بروشورهای اسلیپ کیس بروشورهایی هستند که جلد آنها بصورت یک فولدر یا پوشه ساخته می شوند و صفحات داخل آن بطور مجزا و جدا از یکدیگر تهیه می شوند، سپس این صفحات در داخل جلد یا همان فولدر قرار می گیرند. غالباً جنس جلد در بروشورهای اسلیپ کیس نسبت به صفحات داخل ضخامت بیشتری دارد، همچنین بدلیل عدم اتصال صفحات متن و جلد، در صورتی که نیاز به جایگزین کردن متن جدید باشد، این امر براحتی امکان پذیر خواهد بود.

بروشور اسلیپ کیس چیست؟

بروشورهای اسلیپ کیس بروشورهایی هستند که جلد آنها بصورت یک فولدر یا پوشه ساخته می شوند و صفحات داخل آن بطور مجزا و جدا از یکدیگر تهیه می شوند، سپس این صفحات در داخل جلد یا همان فولدر قرار می گیرند. غالباً جنس جلد در بروشورهای اسلیپ کیس نسبت به صفحات داخل ضخامت بیشتری دارد، همچنین بدلیل عدم اتصال صفحات متن و جلد، در صورتی که نیاز به جایگزین کردن متن جدید باشد، این امر براحتی امکان پذیر خواهد بود.

از تصاویر فوق باکیفیت استفاده کنید!!!

حتما برای شما نیز پیش آمده که بروشور تبلیغاتی را دریافت کرده و بدون اینکه آن را بخوانید، راهی سطل زباله کرده اید! حال سوال اینجاست که چگونه می‌توان اطمینان حاصل کرد که افراد بروشور شما را مطالعه می‌کنند؟؟؟ پاسخ به این سوال، دو قسمت مجزا دارد که پیش تر به مورد اول آن یعنی محتوا پرداختیم؛ اما دومین و مهم ترین مسئله مربوط به تصاویر است؛ در حقیقت می‌توان گفت استفاده از تصاویر باکیفیت، حتی به محتوا شما نیز ارجحیت دارند، چرا که مخاطب در نگاه اول جذب تصاویر بروشور تبلیغاتی شما می‌شود.

برای عکاسی بروشور تبلیغاتی، پیشنهاد می‌شود حتما از تصاویر یونیک و منحصربفرد استفاده کنید، توجه داشته باشید تصاویر یونیک، تصاویری هستند که توسط عکاس تنها مخصوص برند شما ثبت شده باشند؛ اما اگر قصد دارید هزینه‌های خود را به حداقل برسانید، لازم است بدانید تصاویری که معمولا از فضای وب دانلود می‌شوند، ممکن است توسط رقبا شما نیز استفاده شده باشند!!!

به منظور جلوگیری از چنین احتمالاتی بهتر است تا جایی که امکان دارد از تصاویر یونیک و اختصاصی استفاده کنید، اما اگر بودجه کافی برای عکس‌برداری ندارید، پیشنهاد می‌شود تصاویر خود را به دست یک گرافیست بسپارید و از آن بخواهید که در تصاویر انتخابی، تغییراتی را اعمال کند.